Wilt u een patiënt verwijzen?

Collega-tandartsen die patiënten naar ons willen verwijzen, vragen wij om een verwijsbrief met duidelijke vraagstelling, eventuele wensen van uw kant en relevante röntgenfoto’s. Vermeld ook de contactgegevens van de patiënt, zodat wij zo snel mogelijk een consult kunnen plannen.

U kunt uw patiënten schriftelijk of per mail naar ons verwijzen. Als u een patiënt met spoed wilt verwijzen, dan is een telefoontje het snelst. Voor het emailadres kunt u bellen naar de praktijk, telefoonnummer 0418-633240.  

Endontologie

Jan Paul Bressers is tandarts-endodontoloog. Het eerste consult bestaat uit anamnese, intra-oraal en röntgenologisch onderzoek. Tevens informeert hij uw patiënt over de prognose, behandelduur en behandelkosten. Als u bepaalde eisen stelt aan de afwerking, dan kunt u dit in uw verwijsbrief aangeven. Na afbehandeling ontvangt u een verslag en alle relevante röntgenfoto’s. In de meeste gevallen volgt na een jaar een controle. Meer informatie over herbehandeling, chirurgie en wortelkanaalbehandeling.

Orthodontie

Binnen onze praktijk zijn Leander den Brok en Hans Oomens gespecialiseerd in orthodontie. Na het eerste consult sturen zij u een bericht met de door ons voorgestelde behandeling. Tijdens de beugelbehandeling blijft de patiënt bij u terugkomen voor periodieke controle. Uiteraard kunt u altijd een beroep op ons doen als er problemen zijn met de retentie-apparatuur.

Implantologie

Binnen onze praktijk kunt u voor implantologie verwijzen naar tandarts-implantoloog Anneloes Heck en tandarts Erik van Middelkoop. Als u een patiënt instuurt voor diagnostiek of een second opinion, dan ontvangt u een verslag van het consult. In andere gevallen doen wij tevens een behandelvoorstel, dat we ook met de patiënt bespreken. Deze ontvangt tevens een begroting. Na afloop van elke behandeling ontvangt u een behandelverslag.

In uw verwijsbrief kunt u aangeven of u de gehele behandeling wilt laten uitvoeren in onze praktijk of een gedeelte zelf doet. In het laatste geval overleggen we uiteraard goed met u.

Mondhygiëne

In onze praktijk werken vier mondhygiënisten, Noëlle Plug, Rianne Kesseler, Merel Peters en Sanne Broekmeulen. Als u een voorkeur voor een behandelaar heeft, kunt u dit in uw verwijsbrief aangeven. Uiteraard ontvangt u na afbehandeling een behandelverslag en terugverwijzing.

Slaap- en snurkproblemen

In onze praktijk heeft Anneloes Heck zich gespecialiseerd in snurk- en slaapstoornissen. Als u uw patiënt instuurt voor diagnostiek, zal deze worden uitgenodigd voor consult. Na afloop ontvangt u een behandelverslag.