Klachten

Bent u tevreden, vertel het anderen. Bent u ontevreden, vertel het ons. Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Wij kunnen hiermee onze zorg en service verbeteren. Wilt u suggesties of complimenten aan ons doorgeven? Wij horen het graag!

Wij doen ons uiterste best u naar tevredenheid te helpen. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over een behandeling. Laat dit ons weten en vraag een verhelderend gesprek aan met de tandarts of de mondhygiënist. U kunt ook mailen naar: contact@tptplein.nl of vul het onderstaande klachtenformulier in. Dan nemen wij daarna contact met u op. We kunnen dan samen zoeken naar een oplossing.

TIP
Als we er samen niet uitkomen, kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP), telefoonnummer 0900-20 25 012. TIP zal u soms adviseren uw probleem voor te leggen aan de KNMT-Klachtenregeling.

KNMT
Na advies aan TIP, kunt u uw probleem voorleggen aan de KNMT-klachtenregeling. Al onze behan-delaars zijn bij deze klachtenregeling aangesloten.

Klachtenformulier


Uw klacht


* Verplicht veld
Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg