Over ons

Wij hechten veel waarde aan een goed resultaat en een prettig contact met onze patiënten. We vinden het belangrijk dat onze patiënten weten wat ze van ons kunnen verwachten. Daarom delen we graag onze manier van werken met u.

Zorg op maat
Als u wilt heeft u binnen onze praktijk altijd contact met dezelfde tandarts. Het kan voorkomen dat u bij spoedeisende hulp door een andere tandarts behandeld wordt. Als een specialistische behandeling nodig is, wordt u binnen onze praktijk doorverwezen.

Gegarandeerde kwaliteit
Al onze medewerkers houden hun deskundigheid op peil door bij- en nascholing. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we u de beste zorg bieden. Binnen onze praktijk werken meerdere tandartsen met specialistische kennis en vaardigheden.

Heldere afspraken
Wij willen u goed helpen. Wilt u daarom op tijd komen? Afspraken die u niet nakomt, of die u niet uiterlijk 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij in rekening. 

Duidelijkheid over de kosten
Voorafgaand aan een uitgebreide behandelingen ontvangt u altijd een begroting van ons. De nota ontvangt u via Infomedics.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg